Detail

B&B Pension-Geuldal.nl

Pension-Geuldal, gastvrij, gezellig, gevoel van uit en thuis. Een weidse tuin waar het genieten is van de heuvels. Er zijn geen vaste in- uit checktijden, dit gaat in goed overleg. Meestal is ’s morgens inchecken al mogelijk en op de vertrekdag ´s middags terug komen om te douchen is meestal wel mogelijk. Iedere dag wordt er brood voor het ontbijt gebakken, en worden biologisch gekweekte bessen, druiven, kersen, pruimen, tomaten, komkommer, et cetera uit eigen tuin, geserveerd.

Accommodatie


Alle kamers zijn licht en vrolijk en zijn voorzien van bedden met een goede box-spring matras en een wastafel. Prijzen zjin inclusief ontbijt en toeristenbelasting. De douches en toiletten zijn gedeeld. In de knusse gastenkamer staat een koelkast voor algemeen gebruik en kunnen gasten gebruik maken van de waterkoker om een lekkere gratis kop thee of koffie te zetten.

Parkeren


B&B Pension-Geuldal.nl beschikt over een eigen parkeergelegenheid (gratis). Fietsen mogen in de schuur gestald worden, e-bikes kunnen hier ook geladen worden.

Openingstijden


Informeer naar de mogelijkheden.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja, in overleg. Maximaal één huisdier per nacht in de hele B&B.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Pension-Geuldal.nl. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!