Bed & Breakfast in de brocante tuin

Munstergeleen Bezoek website

Bed & Breakfast in de brocante tuin

Bed & Breakfast in de brocante tuin Lichtenberg 4Munstergeleen 0623747499 Stuur e-mail Naar de website
Gasten beschikken in de tuin over een tweepersoons huis met links het slaapgedeelte met tv, wifi en kachel, in het midden een overdekt terras en rechts de douche en toilet. Er is een klein zwembad om lekker af te koelen of om 'pootje te baden'. Ook is er een gezellige buiten keuken met koelkast waar gasten gebruik van mogen maken. De vogels in de volières zijn zeer te 'spreken' over de aandacht die ze krijgen en de kippen leggen met een iets geluk een vers ei. Gasten zijn van harte welkom!

Overzicht

Prijs Vanaf € 65,00

Verblijfstarief vanaf € 65,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Lichtenberg 4, Munstergeleen
0623747499
Accommodatie

De kamer beschikt over een tweepersoons bed en het is mogelijk om zelf koffie of thee te maken. Er hangen twee badjassen voor de gasten klaar, een tv, föhn, strijkijzer, radio, cd speler et cetera zijn aanwezig. De schouw met kachel maken het tot een knus vertrek in brocante stijl en er staat een welkomstdrank klaar.

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren in overleg
Internetmogelijkheden
Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Bed & Breakfast in de brocante tuin is van het vroege voorjaar tot het late najaar geopend. In geval van vorst is het noodzakelijk om het water af te sluiten en dus ook de beschikbare ruimte, in de winter kunnen gasten dus alleen op korte termijn reserveren.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Bed & Breakfast in de brocante tuin. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website