Bed & Breakfast in de brocante tuin in Munstergeleen (Zuid-Limburg)

Bed & Breakfast in de brocante tuin

Munstergeleen Bezoek website

Bed & Breakfast in de brocante tuin

Bed & Breakfast in de brocante tuin Lichtenberg 4Munstergeleen 0651271591 Stuur e-mail Naar de website
Gasten beschikken in de tuin over een tweepersoons huis met links het slaapgedeelte met tv, wifi en kachel, in het midden een klein overdekt terras en rechts de douche inclusief toilet. Er is een klein zwembad om lekker in af te koelen of om 'pootje te baden'. Er is maar één huis. Onder de overkapping is een 'buitenkeuken' met koelkast die gasten mogen gebruiken. De vogels in de volière zijn zeer te 'spreken' over de aandacht die ze krijgen en de kippen leggen met een beetje geluk een vers ei.

De prijs van één nacht bedraagt € 65,-. Boeken gasten een tweede nacht dan bedraagt de prijs € 60,-, voor de derde en volgende nachten bedraagt de prijs € 55,- voor twee personen.

Overzicht

Prijs Vanaf € 65,00

Verblijfstarief vanaf € 65,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Lichtenberg 4, Munstergeleen
0651271591
Accommodatie

De kamer beschikt over een tweepersoons bed en het is mogelijk om zelf koffie of thee te maken. Er hangen twee badjassen voor de gasten klaar. Voor handdoeken is gezorgd en in de douche is zeep, shampoo en een föhn beschikbaar. Er is een tv, strijkijzer, radio/cd speler et cetera aanwezig. De schouw met kachel maken het tot een knus vertrek in brocante stijl en er staat een welkomstdrank klaar.

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren in overleg
Internetmogelijkheden
Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet

Gratis wifi is voorhanden.

Geopend

Bed & Breakfast in de brocante tuin is van het vroege voorjaar tot het late najaar geopend. In geval van vorst is het noodzakelijk om het water af te sluiten en dus ook de beschikbare ruimte, in de winter kunnen gasten dus alleen op korte termijn reserveren.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Bed & Breakfast in de brocante tuin. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website