Bed & Breakfast in de brocante tuin

Munstergeleen Bezoek website

Bed & Breakfast in de brocante tuin

Bed & Breakfast in de brocante tuin Lichtenberg 4Munstergeleen 0623747499 Stuur e-mail
U beschikt in de tuin over een tweepersoons huisje met links het slaapgedeelte met tv, wifi en kachel, in het midden een overdekt terrasje en rechts de douche en toilet. Er is een klein zwembad om lekker af te koelen of om 'pootje te baden'. Ook is er een gezellige buiten keuken met koelkast waar u gebruik van mag maken. De vogels in de volières zijn zeer te 'spreken' over de aandacht die ze krijgen en de kippen leggen met een beetje geluk een vers eitje. U bent van harte welkom!

Overzicht

Prijs Vanaf € 65,00

Verblijfstarief vanaf € 65,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Lichtenberg 4, Munstergeleen
0623747499
Accommodatie

In de kamer staat een tweepersoons bed en er is de mogelijkheid om zelf koffie of thee te maken. Er hangen twee badjassen voor u klaar en er is een tv, föhn, strijkijzer, radio, cd speler et cetera beschikbaar. De schouw met kachel maken het tot een knus vertrek in brocante stijl en er staat een welkomstdrank klaar.

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren in overleg
Internetmogelijkheden
Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Bed & Breakfast in de brocante tuin is van het vroege voorjaar tot het late najaar geopend. In geval van vorst is het noodzakelijk om het water af te sluiten en dus ook de beschikbare ruimte, in de winter kunt u dus alleen op korte termijn reserveren.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Bed & Breakfast in de brocante tuin. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website