Detail

Vakantiewoningen Hupperetz

Hurpescherweg 3
Mechelen
Te huur zijn twee vakantiewoningen die gelegen zijn in het Zuid-Limburgse Mechelen. De vakantiewoningen zijn rustig gelegen te midden van prachtige natuur en het heuvellandschap, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Door de ligging in het gehucht Hurpesch net tussen de dorpen Mechelen en Epen is het mogelijk om bijvoorbeeld te voet of per fiets gebruik te maken van de diverse faciliteiten in de nabijgelegen dorpen.
+2

Accommodatie


Bij Vakantiewoningen Hupperetz kunnen gasten twee vakantiewoningen huren:
Een vakantiewoning is geschikt voor 2 tot 6 personen en heeft de beschikking over 2 slaapkamers. De andere vakantiewoning is geschikt voor 2 tot 8 personen en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, waarvan 1 gelijkvloerse. De vakantiewoningen zijn bij een boerderij in bedrijf gelegen. Iedere vakantiewoning heeft de beschikking over een eigen terras en voor kinderen is er daarnaast ook nog een speelgelegenheid aanwezig.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Het Heuvelland staat bekend om zijn gastvrijheid en er zijn volop plekken waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden. De vakantiewoningen bevinden zich nabij de dorpen Mechelen en Epen waar diverse restaurants en eetcafés te vinden zijn. Daarnaast is een bezoek in dit kader aan steden als Maastricht, Heerlen, Valkenburg aan de Geul en Aken ook zeker aan te raden.

Parkeren


Bij de vakantiewoningen is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Openingstijden


De vakantiewoningen zijn gedurende het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Een vakantiewoning is geschikt voor mindervaliden, deze vakantiewoning heeft namelijk de beschikking over een gelijkvloerse slaapkamer en wc/douche.

Huisdieren


Het meebrengen van de hond is toegestaan mits de vakantiewoning netjes achterblijft (bezemschoon). Dit betekent dat de hond een eigen mand/bench moet hebben en niet op stoelen, banken of bedden mag komen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoningen Hupperetz. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!