Detail

Hotel-Appartementen Hoeve de Plei

Hoeve de Plei is een bijzondere plek. Je kunt in één van de twee nieuwe  appartementen logeren, of in één van de zeventien sfeervolle, gerenoveerde kamers, waar de historie duidelijk bewaard is gebleven. 

'Op d'r Plei is het geneete' van het gemoedelijke Limburgse leven, voor groot en klein. Vanuit de Hoeve wandel of fiets je zo het prachtige heuvelland in. Ook thuis blijven en een boek lezen in de huiskamer of tuin is geen straf. Wedden dat je langer wilt blijven?

Tips

Informeer naar de prijzen voor 2024. Er zijn diverse prijzen voor de verschillende seizoenen- en appartementen beschikbaar!
+12

Accommodatie


In het karakteristieke woonhuis met verbouwde smidse, gelegen naast de Hoeve kun je in één van de appartementen overnachten en van de ruimte, de vrijheid en de luxe genieten.
Alle appartementen zijn voorzien van alle gemak. Woonkamer met open keuken, tuindeur naar een eigen tuin. De keuken is uitgerust met een combimagnetron/oven, inductiekookplaat met vier pitten, koelkast, Senseo en keukengerei.
Badkamer met ruime douche en toilet. Opgemaakte bedden, linnengoed en eindschoonmaak is inbegrepen.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Bar / Kantine
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De appartementen zijn op basis van logies, maar je kunt het ontbijt erbij boeken (met uitzondering van de wintermaanden als het hotel gesloten is). Overdag of 's avonds is het mogelijk om een hapje te eten, je hebt dan de keuze uit een kleine kaart.
Je kunt lekker van een lunch of kleine avondmaaltijd op één van de terrassen genieten of in de eetzaal en ondertussen van de mooie tuin en het uitzicht op de bosrand genieten.

Parkeren


De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats, daarnaast kun je jouw auto ook bij het hotel parkeren. Bij de parkeerplaats is tevens een bakhuisje voorhanden waar je jouw fiets kunt stallen.

Openingstijden


De appartementen zijn het gehele jaar voor je geopend.

Toegankelijkheid


Het hotel beschikt over enkele benedenkamers voor gehandicapten.
In de appartementen slaap je boven en is ook de badkamer boven, dus geheel rolstoelvriendelijk is de accommodatie niet.

Bel gerust om naar de mogelijkheden te vragen of precieze informatie te krijgen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel-Appartementen Hoeve de Plei. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel-Appartementen Hoeve de Plei

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!