Hoeve Schevey in Mechelen (Zuid-Limburg)

Hoeve Schevey

Mechelen Bezoek website Direct boeken

Hoeve Schevey

Hoeve Schevey Schweibergerweg 70Mechelen 0438501207 Stuur e-mail Naar de website

Midden in het Zuid-Limburgse heuvelland, in het beschermde dorpsgezicht Schweiberg, ligt Hoeve Schevey. Hoewel de inrichting van de traditionele langgevel boerderij veranderde, en de twee vakantiewoningen zijn ingericht met de luxe van vandaag, is het authentieke karakter en de landelijke sfeer van de Hoeve bewaard gebleven. Iedereen is welkom op deze bijzondere plek, waar gasten zonder kinderen en huisdieren kunnen genieten van het uitzicht, de rust en de ruimte die de Hoeve te bieden heeft.

Overzicht

Prijs Vanaf € 225,00

Verblijfstarief vanaf € 225,00 per weekend.

Adres
Schweibergerweg 70, Mechelen
0438501207
Accommodatie

De royale vakantiewoningen (100 m2) zijn sfeervol en in een warme landelijke stijl ingericht. In 2016 zijn de woningen met oog voor het detail verbouwd, waarbij gekozen is voor een hoogwaardige afwerking en behoud van karakteristieke elementen. Geïnspireerd door de landelijke omgeving van de Hoeve is er gekozen voor natuurlijke, warme kleuren en een combinatie van nieuwe en originele oude meubels. Passende accessoires zorgen voor een knusse sfeer waarin gasten zich heerlijk kunnen ontspannen.

Voorzieningen
Zwembad
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Proef Bourgondisch Limburg!

Tijdens het verblijf kennis maken met het bourgondische Limburg? Dan hebben gasten tal van mogelijkheden. In de omliggende dorpen zijn diverse gezellige eetcafés gelegen waar gasten in een informele sfeer kunnen genieten van lokale gerechten op niveau. Gasten kunnen natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van de wijngaarden in het Heuvelland om tijdens een proeverij te genieten van wijn van eigen bodem. Waar gasten ook voor kiezen, er wordt graag advies gegeven!

Parkeren

Bij de Hoeve is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein aanwezig.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

De Hoeve is het gehele jaar door geopend. Een verblijf op de Hoeve is mogelijk per week (vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag), midweek (maandag tot woensdag) en weekend (vrijdag tot maandag). Afwijkende verblijfsperioden zijn in overleg mogelijk. Indien men als gast hier een voorkeur voor heeft, neem dan even contact op.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Schevey. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website