Zuid-Limburg: gemeentes in beeld

Zuid-Limburg:

de gemeentes uitgediept

Het rijke verleden en unieke heden van Zuid-Limburg ontdek je overal! In elk dorpje, plaats en gemeente. Enkele gemeenten in Zuid-Limburg helpen je om hun unieke bezienswaardigheden en attracties te ontdekken op hun eigen karakteristieke wijze. De ontdekkingsreis door deze prachtige regio gaat door!

De Zuid-Limburgse gemeentes uitgediept...

 1. Beek

  Beek Laat je verleiden en (her)ontdek Belevend Beek ! Ondernemend Beek: veelzijdig en vitaal in Zuid-Limburg wordt ervaren als een veelzijdig dorp met stadse voorzieningen en activiteiten in een geweldige natuurlijke entourage.

 2. Gulpen-Wittem

  Gulpen-Wittem Gulpen-Wittem is het kloppend hart van het Heuvelland. Hier kun je proeven en genieten. Van de natuur, erfgoed, kunst en cultuur en streekproducten. Van rust en van ruimte. In de tien dorpen is genoeg te beleven. En in het 5-sterrenlandschap is het goed toeven, te voet of op de fiets. Hier waan je je even in het buitenland. Een unieke plek waar je je helemaal kunt opladen. Heb jij Gulpen-Wittem al ontdekt?

 3. Heerlen

  Heerlen In Heerlen is er altijd wel iets te doen. Of het nu gaat om sportiviteit, muzikaliteit of hilariteit: Heerlen bruist!

 4. Kerkrade

  Kerkrade Beleef Kerkrade, een stad vol belevenissen!

 5. Landgraaf

  Landgraaf Een recreatief hoogtepunt... van rust in het groen tot de dynamiek van een stad!

 6. Schinnen

  Schinnen Bewonder schitterend Schinnen en laat je verrassen!

 7. Sittard-Geleen

  Sittard-Geleen Ontdek de historische stad Sittard-Geleen... een stad om lief te hebben

 8. Stein, stil genieten

  Stein, stil genieten Een goed geheim blijft lang bewaard, maar we willen het geheim Stein graag met jou delen. Wanneer kom jij eens stil genieten?

 9. Valkenburg aan de Geul

  Valkenburg aan de Geul Mergstadje tussen de heuvels

 10. Voerendaal

  Voerendaal Voerendaal is de groene long van Parkstad en tevens een poort naar het prachtige Heuvelland. Geniet van fantastische vergezichten vanaf het plateau, talloze wandel- en fietsroutes, prachtige natuurgebieden, de vele kastelen en de historische bouwwerken van Kunradersteen.

Enkele leuke brochures voor je ontdekkingstocht

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website