Wil je Kerkrade echt beleven?

Stap in de Beleefbus Bestel nu online tickets

Van 2 juli t/m 1 oktober 2017 rijdt hij weer: de Beleefbus Kerkrade! Onze verhalenverteller laat je iedere woensdag en zondag de mooiste plekjes van de stad zien. Zo kom je alles te weten over het Kerkrade van nu én vroeger. Met af en toe een smeuïge anekdote of Kerkraadse “wiets” tussendoor! Onderweg stap je uit om een kijkje te nemen bij Abdij Rolduc en Kasteel Erenstein. Bestel dus snel je ticket en laat je verrassen door al het moois dat Kerkrade te bieden heeft!

Opstapplaatsen en -tijden

Rodaboulevard: Wiebachstraat 50, Kerkrade
Rodahal: Europaplein 1, Kerkrade

 

Iedere woensdag & zondag/ every Wednesday & Sunday/ Jeden Mittwoch & Sonntag
Rodaboulevard:
10:00 & 13:30 
Rodahal: 10:15 & 13:45


2,5 uur/hours/Stunde

 

 

 

Meer informatie

Toegankelijkheid: De Beleefbus Kerkrade is helaas niet toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel of scootmobiel.

Bestellen: Je ticket bestel je heel eenvoudig online via de button hierboven. Ook in de Beleefbus kun je tickets kopen. Let op: hier geldt wel: vol = vol!

Prijs per persoon:
Volwassenen 3 euro
Kinderen 1 euro

Let op: De Beleefbus Kerkrade is erg succesvol en de middagritten zijn soms al vol!

Onze tip: neem de bus van 10.00 uur (vanaf Rodaboulevard Kerkrade) of 10.15 uur (vanaf de Rodahal). Wil je helemaal zeker zijn van een plaatsje in de bus, bestel je ticket dan online. Ook in de bus worden tickets verkocht, maar hier geldt: VOL = VOL!

 

Let op: op zondag 17 september rijdt de Beleefbus helaas niet in verband met het wielerevenement Eurode Omloop!

Vertrek / Abfahrt / Departure

Rodaboulevard

In de periode 2 juli t/m 1 oktober 2017 vertrekt de Beleefbus Kerkrade iedere woensdag en zondag om 10.00 uur en om 13.30 uur op de parkeerstrook nabij Decathlon. Let op het haltebord met de tekst “Beleefbus Kerkrade”.

Adres voor uw navigatiesysteem: Wiebachstraat 50, Kerkrade

Lees meer

Rodahal

In de periode 2 juli t/m 1 oktober 2017 vertrekt de Beleefbus Kerkrade iedere woensdag en zondag om (circa) 10.15 uur en om (circa) 13.45 uur bij de opstapplaats aan de J.S. Bachstraat. Let op het haltebord met de tekst “Beleefbus Kerkrade”.


Adres voor uw navigatiesysteem: Europaplein 1, Kerkrade

Lees meer

Highlights langs de route

Initiatief

De Beleefbus Kerkrade is een initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met VVV Zuid-Limburg, WMC Kerkrade, Toneelvereniging Excelsior, Arno Deckers en diverse andere vrijwilligers, touringcarbedrijf Hanneman de Toerist, Margret Reijnders Creatieve Communicatie en verschillende toeristische attracties en ondernemers in Kerkrade.

Vragen?

Met eventuele vragen kunt u terecht bij VVV Zuid-Limburg, tel. 0900-5559798 (€ 1,- per gesprek). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.

Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vvvzuidlimburg.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat vragen tijdens kantooruren worden beantwoord.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website