Vers, verantwoord en voedzaam: vlees, kaas & brood

Hoe vers wil je het hebben?

Hoe kleinschaliger, hoe beter, hoe verser en 100% kwaliteit verzekerd. We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een eerlijk productieproces en waardige behandeling van mens en natuur. In Zuid-Limburg is het aantal bewuste boeren en bakkers erg hoog. Hier wordt daadwerkelijk op kleine schaal brood, kaas en vlees geproduceerd. Op professionele wijze en met veel passie en liefde voor het product. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je!

Hoe vers wil je het hebben?

  1. Van livar tot geuldal lam

    Van livar tot geuldal lam Het aantal exclusieve vleessoorten dat in Limburg geproduceerd wordt, heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan bekendheid gewonnen.

  2. Brood & vlaai

    Brood & vlaai Dat er niets boven de verse vlaaien van Limburgse bodem gaat, is inmiddels eigenlijk overbodig om te vermelden. Maar wist je dat die bakkers ook heerlijke knapperige broden maken en net zo lekker smaken?

  3. Kaaskeuze

    Kaaskeuze Hoewel de ‘Rommedoe’ kaas officieel niet meer in Limburg maar in België wordt gemaakt, is dit smeuïge ‘Limburgse stinkkaasje’ nog steeds sterk verbonden met deze streek en kom je hem volop tegen.

Nog meer lekkers...

Deel deze pagina met je familie en vrienden