Maud de Graaff

Geniet van optimale vrijheid en Limburgs landschap

Zodra de temperaturen beginnen op te lopen en de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, begint het te kriebelen bij marketeer Maud de Graaff (net als haar busje ook uit begin ’80). Het liefst trekt ze er met haar VW T3 busje dagelijks op uit. In de prachtige Zuid-Limburgse heuvels of net over de grens. Lekker onthaasten samen met man en dochter. Beiden ook fan. Kamperen, genietend van de vrijheid en de prachtige omgeving. Doordeweeks fungeert het camperbusje als mobiel kantoor of faciliteert het brainstormsessies voor haar marketingadviesbureau Geel Marketing. Want brainstormen lukt gewoon veel beter in een inspirerende setting! Ze doet graag verslag van haar belevenissen. Maud woont in Parkstad en als ze niet met haar busje op pad kan gaan, geeft ze je graag tips over de pareltjes van dit unieke gebied.

Blogs van Maud

Bus in de stalling, tijd voor wandelen op Brunsummerheide

2 november 2017
Maud geniet van de Zuid-Limburgse 'Indian Summer' en maakt een herfstwandeling op de Brunssummerheide.
Lees meer

Genieten van VW busjes en de nazomer in Zuid-Limburg

2 oktober 2017
Even leek het erop alsof de herfst al heel vroeg was ingevallen, maar gelukkig kregen we ook nog een aantal zonnige nazomerdagen. En laat er nu net ook nog een VW T3 busjes weekend zijn in Schin op Geul! Kamperen is leuk, maar tussen andere VW busjes nog net iets leuker!
Lees meer

Kamperen zonder poespas: Camping Oosterberg

3 september 2017
In de zomer is het heerlijk kamperen in Zuid-Limburg! Maud trekt er op uit richting Epen, naar één van de grootste en oudste familiecampings!
Lees meer

De kunst van het niets doen

27 juli 2017
Het is zomervakantie en Maud gaat op pad met haar dochter. Als echte kampeerliefhebbers gaan ze kamperen in Zuid-Limburg. Lees de hele blog hier.
Lees meer

Picknicken onder toeziend oog van Maria

22 mei 2017
Maud tuft in haar busje naar de mooiste picknickplaatsen van Zuid-Limburg. Lees de blog en ontdek de mooiste plekjes met prachtige panorama uitzichten.
Lees meer

Ultieme lente-activiteit: Bloesemtocht rijden

20 april 2017
Het is net alsof de lente Zuid-Limburg nog mooier maakt! Maud rijdt de bloesemroute en ontdekt het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Lees hier over de mooiste plekjes!
Lees meer

Voorjaar = kampeerkriebels

9 maart 2017
Het voorjaar hangt in de lucht en de kampeerliefhebbers zullen het wel herkennen, het begint echt te kriebelen! Lees de kampeerkriebels van Maud.
Lees meer

Continium museum: de ‘NEMO’ van het Zuiden

12 januari 2017
Afgelopen jaar realiseerde Kerkrade een spectaculair terrein van 3 bijzondere musea: Cube, Columbus en Continium. Lees hier haar ervaringen!
Lees meer

Kerstmarkten: zo is de winter toch leuk!

1 december 2016
Maud kampeert graag, maar niet in de winter... Wat doe je dan? Genoeg andere leuke dingen van kerstmarkten tot winterkamperen. Lees hier waar je moet zijn deze winter.
Lees meer

Deel deze pagina met je familie en vrienden