Limburg Lonkt

Volg Naomi's reis door Zuid-Limburg!
Limburg lonkt naar Naomi
Limburg lonkt naar Naomi 3 maanden op reis door Zuid-Limburg

Ik ben een optimistische dertiger die altijd op zoek is naar inspiratie, vrijheid en nieuwe ervaringen. Op deze reis kom ik erachter wat mij écht gelukkig maakt. Ik ben namelijk vastberaden mijn mooiste leven te leven!

Lees meer >

Vlogs & blogs van Naomi

Struinen door sfeervol Sittard

21 september 2017
Struinen. Een van Naomi's favoriete bezigheden als ze op vakantie is. Deze week deed ze dat in Sittard, en het vakantiegevoel bekroop haar. Sittard heeft haar enorm weten te verrassen!
Lees meer

Vrijheid pluk je: hop oogsten met Gulpener

15 september
"Vrij om onze eigen koers te varen en te doen wat goed voelt. Reden voor een gezellig evenement met hapjes, drankjes, muziek en andere activiteiten: De Gulpener Hopoogst".
Lees meer

Magnifiek: Maison Village

14 september 2017
Dit hotel is pas sinds mei open en heeft daarvoor 15 jaar leeg gestaan. Eigenaresse Gonneke vertelt mij dat het pand, een voormalig Stadhuis, toen een doorn in het oog van het dorp was.
Lees meer

Glamping op Gulperberg

11 september 2017
Naomi verbleef afgelopen week op panorama camping Gulperberg, en voor haar was dat, als niet-kampeerder, de ideale manier om aan de kampeerervaring te proeven.
Lees meer

Goed leven is goed eten

8 september 2017
Goed leven is goed eten. Eerlijk eten. Dat is een filosofie die ik hier in Zuid-Limburg constant tegenkom, ook tijdens de opening van La Saison Culinaire
Lees meer

Geluk is een feestje

7 september 2017
Wist jij dat wij in Nederland openluchttheaters hebben? Ik dus niet, tot ik uitgenodigd werd door Openluchttheater Valkenburg, het oudste openluchttheater van Nederland.
Lees meer

Beeldentuin Heerdeberg: een met de natuur

7 september 2017
‘Heb je een rok aan?’ vraagt José van Beeldentuin Heerdeberg als ik mijn bus geparkeerd heb. 'Je gaat namelijk hakken enzo he, dus de splinters vliegen in het rond.’
Lees meer

Limburg lonkt is van start!

31 augustus 2017
Afgelopen zondag is de campagne Limburg Lonkt officieel geopend! Het was een hele bijzondere dag. Hoe gaaf is de Volkswagenbus waar ik de komende 10 weken in ga rijden?!? Bekijk snel de sfeerimpressie in de video!
Lees meer

Ik mag op blogsabbatical!

6 juli 2017
Het is behoorlijk onwerkelijk, maar het gaat écht gebeuren: ik mag op blogsabbatical door Zuid-Limburg en Maastricht! Toen ik deze video ontving, stond ik letterlijk te trillen van geluk...
Lees meer

Limburg lonkt naar je!

Meld je aan en blijf op de hoogte van Naomi's blogreis. Op zoek naar rust, geluk, en verrassingen uit de streek neemt ze je mee door Zuid-Limburg en Maastricht. In haar retro Volkswagenbusje gaat ze op naar bijzondere verhalen!


Deel deze pagina met je familie en vrienden