21 maart 2016

Bekijk video

Ontdek je Zuid-Limburg samen met ons?

Bekijk hier de vlog 'Ontdek je Zuid-Limburg samen met ons?'

Aangenaam. Wij zijn Jenneke en Leonie en we zijn op zoek naar een bijzonder publiek. We zijn namelijk een beetje verliefd. Nee, niet op elkaar (al lijken we soms wel te kibbelen als een oud getrouwd stel). Misschien ook een beetje op ons vak als tekstschrijvers... We zijn vooral verliefd op de prachtige regio waar we allebei geboren en getogen zijn: Zuid-Limburg. Ben je ook al verliefd of geloof je dat je wel verliefd kan worden op het mooiste stukje van Nederland? Dan ben jij het publiek dat we zoeken. We nemen je graag mee op onze avonturen door Zuid-Limburg.

 

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij krijgen in ieder geval geen genoeg van Limburgse vlaai, van sterk dalende holle wegen vol dassenburchten of van glooiende vergezichten bij zonsondergang. We krijgen ook vast en zeker nooit genoeg van kastelen, het liefst inclusief slotgracht en met heel veel torentjes. We zijn ontzettend nieuwsgierig naar de geheimen van de mergelgroeves, het stormachtige religieuze verleden dat zich schuilhoudt achter iedere kerkdeur en zelfs of het ons ooit zal lukken om de Keutenberg omhoog te fietsen. Deze en nog veel meer bijzondere ervaringen, verrassingen en avonturen herbergt Zuid-Limburg voor ons.

 

Onze liefde voor schrijven en onze liefde voor de regio komen samen in deze blogserie. Wij gaan namelijk elke twee weken kris kras door Zuid-Limburg om jullie de leukste, mooiste en meest bijzondere plekjes te laten zien. VVV Zuid-Limburg kiest om de week een activiteit die wij zonder tegenspraak (ongeacht hoogtevrees, claustrofobische neigingen of een gebrek aan richtingsgevoel) zullen ondergaan. Het kan ook nog zijn dat we tijdens onze activiteiten een speciale/spannende/gekke opdracht moeten uitvoeren. Ben je ook benieuwd naar onze ervaringen tijdens deze ontdekkingsreis door Zuid-Limburg? Wij ook. We zullen alles met jullie delen via de vlog en deze blog. Alvast een tipje van de sluier: over twee weken tasten we in het duister, diep onder het aardoppervlak… je ziet de video vanzelf voorbijkomen op de Facebookpagina van VVV Zuid-Limburg. Aanrader. ;)

 

Liefs, Jenneke & Leonie

Deel deze pagina met je familie en vrienden