Zwem4daagse

Beek Bezoek website

Zwem4daagse

Zwem4daagse Zwembad De Haamen, De Haamen 1Beek 0644014208 Naar de website
Voor de zesde keer gaat zwemvereniging Becha, de Nationale Zwem4daagse in Beek organiseren! Zin om lekker baantjes te trekken en heb je minimaal een A diploma of een begeleider bij je? Doe mee! Dit jaar organiseert zwemvereniging Becha voor de zesde keer de Nationale Zwem4daagse in Beek. Dit houdt in dat er 4 avonden achter elkaar, een van te voren bepaalde afstand gezwommen gaat worden.

De Zwem4daagse is bedoeld voor jong en oud. Kinderen die nog geen diploma hebben, maar al wel een beetje kunnen zwemmen (de zogeheten ploeteraars), mogen ook meedoen. Voorwaarde is wel dat één van hun ouders mee zwemt. Op zaterdag is er gratis disco zwemmen voor deelnemers. Introducés zijn dan ook welkom maar betalen dan € 2,-. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Lid van zwemvereniging Becha: € 9,-, overigen: € 11,-. Via Njoy:
€ 10,-.

Data 13-9-2019 t/m 16-9-2019