Zweit veur Leid

Maastricht Bezoek website

Zweit veur Leid

Zweit veur Leid Diverse locatiesMaastricht Naar de website
Omdat je met relatief kleine inspanning veel kunt betekenen voor een ander. Zweit veur Leid is de eerste, echte goede doelenloop van Maastricht. Alle opbrengsten van Zweit veur Leid gaan naar lokale doelen die leed verzachten. Het bestuur van de stichting bestaat uit vrijwilligers, die samen met de netwerkpartners zorgen voor zoveel mogelijk sponsorgeld en lopers.

Zweit veur Leid is geen wedstrijd, maar een charmant feel good evenement waar saamhorigheid centraal staat. Samen starten, samen lopen, samen borrelen en samen geld ophalen. Met elkaar en voor een ander. Zweit veur Leid is in 24 jaar uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met vaste plek op de evenementenkalender van Maastricht. Raadpleeg de website voor meer informatie.

januari 20
Diverse locaties, Maastricht