Zomerwandeling 'Vaals Amuseert'

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Zomerwandeling 'Vaals Amuseert'

Zomerwandeling 'Vaals Amuseert' Gasterije Hoeve de Linde, Herberg Oud Holset, Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, en Hotel Kasteel BloemendalVaals
De zomerwandeling 2017 is een geheel nieuwe wederom weer bijzonder verrassende wandeling geworden van circa 13 kilometer. Zelfs geboren en getogen Vaalsenaren zullen versteld staan van de prachtige verborgen plekjes die men tijdens deze mooie luswandeling kan ontdekken. Vele amuse-wandelaars hebben de diverse locaties sinds 2015 op de terrassen mogen begroeten, stuk voor stuk allemaal wandelaars die met veel plezier de route hebben gelopen en aangenaam verrast waren door zowel de wandeling als de amuses.

De wandelroute is duidelijk omschreven in het handzame wandelboekje voorzien van foto’s, plattegrond en historische informatie over de amuse locaties die wandelaars onderweg aandoen, Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Gasterij Hoeve de linde, Herberg Oud Holset en Hotel Kasteel Bloemendal. Tijdens de kunstmaanden van Vaals in juli en augustus zijn er op alle de locaties werken te zien van diverse exposerende kunstenaars in het kader van Kunst Kijken in Vaals.

De wandeling heeft een dagvullend programma en vertrek is dan ook bij voorkeur rond 11.00 uur. Wandelboekjes en vouchers zijn te koop op iedere verkoop/startlocatie. De organisatie wenst iedereen veel wandelplezier toe!

Overzicht

Prijs

Wandelboekjes en vouchers zijn te koop bij Hoeve de Linde voor € 12,50 per persoon. Eveneens zijn tickets voor het wandelboekje en voucher verkrijgbaar via de Ticketshop Limburg (www.tickli.nl) en de VVV Zuid-Limburg Winkel in Vaals.

Data 14-4-2017 t/m 5-11-2017
Contact
Gasterije Hoeve de Linde, Herberg Oud Holset, Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, en Hotel Kasteel Bloemendal, Vaals

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden