Zomermarkt Walem

Schin op Geul Bezoek website

Zomermarkt Walem

Zomermarkt Walem WalemSchin op Geul
Het feestgebeuren in Walem, op de laatste zondag van juli, is al jaren een begrip tot in de verre omgeving. Duizenden mensen weten jaarlijks de weg naar Walem te vinden. De markt onderscheidt zich door de ligging van het marktparcours in het prachtige buitengebied van Schin op Geul. De dag staat in het teken van standwerkers en marktkooplui.

In de hele straat Walem vindt van 10.00-18.00 uur een grote vrijmarkt plaats. Ook wordt een aparte rommel/hobbymarkt ingericht waar naar hartelust gesnuffeld kan worden. Er worden ruim 200 kramen geplaatst, waarvan zo’n 80 rommelstands. Bij het gezellige terras in een lommerrijke boomgaard staan enkele kinderattracties en kunnen de kleintjes zich vermaken.

Ook voor de inwendige mens is gezorgd. Men kan terecht aan diverse eet- en drinkbuffetten. Er is een barbecue ingericht en er zijn ook speciaalbieren verkrijgbaar Dit alles wordt omlijst met stemmingsmuziek. Er is een ruime parkeergelegenheid vlakbij het marktparcours gelegen, de duidelijke bebording wijst bezoekers de weg.

Overzicht

Data
2017
juli 30
Contact
Walem, Schin op Geul

Deel deze pagina met je familie en vrienden