Zang- dans- en theatershow The Battle

Beek Bezoek website

Zang- dans- en theatershow The Battle

Zang- dans- en theatershow The Battle Asta Theater, Markt 6aBeek Naar de website
Twee mannenkoren die als rivaliserende volkeren tegenover elkaar staan. Het wordt niet alleen een muzikale strijd: de uitgebreide cast maakt er een spectaculaire zang- dans- en theatershow van. Hoe dat afloopt? Dat kun je ervaren op zondag 21 oktober, om 14.30 uur in het Asta Theater op de Markt te Beek. Aan dit spektakelstuk werken mee:
  • Caroline Hoffman, voormalig leadzangeres van Treble (deelnemer aan het Eurovisie Songfestival 2006 te Athene).
  • Ilse leijen, Daniëlle Muijtjes, Odette Repkes en Lonneke Huijsmans, danseressen van de Ierse dansschool Scoil Rince Celtus. Zij nemen regelmatig deel aan (wereld)kampioenschappen Ierse dans.
  • Toneelgroep Ons Genoegen uit Beek-Genhout. Deze groep timmert flink aan de weg en valt regelmatig in de prijzen. Zij zijn onder andere winnaar van de felbegeerde toneelprijs 't Muulke.
  • Mannenkoor Beeker liedertafel en het Chèvremonts Mannenkoor 1912. Zij vormen de hoofdrolspelers van The Battle.

Entree: € 12,50.

oktober 21