WinterTijd Heerlen

WinterTijd Heerlen

Heerlen Bezoek website Bestel tickets

WinterTijd Heerlen

WinterTijd Heerlen CentrumHeerlen Naar de website
Een 600m2 grote schaatsbaan en een 6 meter hoog en 30 meter lange ijsglijbaan op het Pancratiusplein vormen het middelpunt van WinterTijd Heerlen. Direct aan de schaatsbaan bevindt zich een typisch wintercafé. Vanuit het wintercafé kan er onder het genot van een heerlijk winters hapje en drankje gekeken worden naar de gezellige schaats- en glijtaferelen. Het wintercafé is daarnaast een ideale gelegenheid om een bedrijfsborrel, kerstbijeenkomst of nieuwjaarsborrel te organiseren.

Op de Bongerd biedt de organisatie een gezellig ingericht plein in de bekende authentieke kerstsferen aan. Naast de super gezellig ingerichte 'tipitenten' waar met name in de weekenden goede livemuziek wordt geprogrammeerd, worden hier diverse nostalgische kermisattracties gesitueerd en wordt een kleinschalige en gevarieerde kerstmarkt gerealiseerd. De sfeervolle aankleding zorgt voor een ongekende winterambiance. Heerlen gaat weer bruisen in de winter!

Overzicht

Prijs

Het evenement is in het algemeen gratis toegankelijk. Er worden echter diverse attracties en activiteiten gesitueerd waar entreegelden voor gevraagd worden.

Data 13-12-2018 t/m 6-1-2019
Contact
Centrum, Heerlen

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Sub evenementen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website