Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness

Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness

Beek Bezoek website Bestel tickets

Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness

Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness Oorlogsmuseum Eyewitness, Maastrichterlaan 45Beek 0464370769 Naar de website
Op vrijdagavond 28 december wordt Oorlogsmuseum Eyewitness gehuld in de sfeer van Kerstmis 1944! Tussen 18.00 en 22.30 uur wordt met echte sneeuw, re-enactors en legervoertuigen het terrein van het museum omgetoverd in de koude winter van december 1944! Amerikaanse soldaten moesten stand houden in de barre omstandigheden van het Ardennenoffensief. In ijzige kou, sneeuw en mist probeerden duizenden Amerikaanse frontsoldaten met grote moeite de Duitse aanvallen te weerstaan.

Zo brachten zij ook de kerstdagen door in hun koude en doorweekte schuttersputjes. Een unieke kans om Oorlogsmuseum Eyewitness ’s avonds te bezoeken! Laat je meevoeren in het verleden van de laatste winter in de Tweede Wereldoorlog en beleef het museum op een bijzondere manier. Een evenement dat je deze kerstvakantie niet mag missen! Entreekaarten zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar! Iedere bezoeker krijgt een kop warme chocolademelk of glühwein en een lekkere versnapering aangeboden!

Overzicht

Prijs

Voorverkoop entree volwassenen: € 8,-, kinderen (4 t/m 12 jaar): € 5,-. Kassa entree volwassenen: € 9,-, kinderen (4 t/m 12 jaar): € 6,-.

Data
2018
december 28
Contact
Oorlogsmuseum Eyewitness, Maastrichterlaan 45, Beek
0464370769

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website