Winterklanken door gemengd zangkoor Crescendo Doenrade

Doenrade Bezoek website

Winterklanken door gemengd zangkoor Crescendo Doenrade

Winterklanken door gemengd zangkoor Crescendo Doenrade Gasterie DobbelsteynDoenrade 0623932132 Naar de website
Een hoogstaand concert met medewerking van winnaars in de koorzang en klassieke zang. Martin Hurkens, winnaar van Holland's got talent in 2010, het dameskoor Giocoso uit Weert, over-all beste koor van Limburg 2017 en winnaar van 4 gouden medailles tijdens European Choir Games in Riga. En het organiserend gemengd zangkoor Crescendo Doenrade, het beste grote koor van Limburg 2017. Laat je verrassen door deze toppers in een mooi, sfeervol winterconcert in de Gasterie Dobbelsteyn te Doenrade.

Entree: € 15,- of een VIP arrangement voor € 42,50 inclusief driegangendiner met entreekaart en gegarandeerde plaatsen vooraan in de zaal.

december 2
Gasterie Dobbelsteyn, Doenrade