Why the caged bird sings

Vaals Bestel tickets

Why the caged bird sings

Why the caged bird sings De KopermolenVaals
Alleluia! De vrijheid wordt gevierd en omarmd en dat mag iedereen horen. Maar is vrijheid een cadeau of gezamenlijk goed? Laat iedereen daar eens bij stilstaan. Met boeiende muziekstukken van moderne Estse, Schotse, Poolse en Amerikaanse componisten belicht Lingua e Musica de facetten van vrijheid en gedenken. Wat is de andere kant van vrijheid, hoe kunnen mensen vrijheid bewaren, herinneren en het verleden verwerken.

Het overgeven, in bevrijding investeren en de vrijheid weer doorgeven. In de muziek van C. Kreek, D. Lang, J. Runestad, P. Mealor, P. Üüsberg en H. Górecki is het terug te vinden. Het Vocaal Ensemble Lingua e Musica heeft zich tot doel gesteld een hoog muzikaal niveau te combineren met een goede sfeer.

Het streeft naar uitvoeringen waarbij op meerdere manieren verbinding wordt gezocht tussentaal en muziek. Dirigent Patrick Vaessens is sinds 2011 aan het koor verbonden. Aan het programma ligt een thema, een muziekstijl, een contrast of een periode in de muziekgeschiedenis ten grondslag.

mei 25
De Kopermolen, Vaals

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl