Wat vertelt je lichaam?

Wat vertelt je lichaam?

Vaals Bezoek website

Wat vertelt je lichaam?

Wat vertelt je lichaam? Metta-Phore Massage (Ingang rechts via tuinpoort), Landweg 7Vaals 0657592917 Naar de website
Kinesiologie, letterlijk 'De leer van de beweging', is een anamnese waarbij er gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld. In een kennismakingsconsult van 45 minuten laat therapeute Nicole Smets in de praktijk van Metta-Phore massage je met kinesiologie kennismaken. Bij de spiertesten wordt een arm of been van je in een zodanige uitgangspositie gebracht dat één bepaalde spier wordt geïsoleerd.

De therapeute oefent daarop een zachte druk uit om te kijken of de spier voldoende energie heeft om die te weerstaan. Indien de spier deze zachte druk niet kan weerstaan wordt de test 'zwak' genoemd en is er sprake van een onbalans. Wanneer de onbalans in kaart gebracht is, kan de therapeut vervolgens op effectieve wijze de klachten gaan aanpakken door middel van diverse natuurgeneeskundige therapieën. Tijd: tussen 9.00 tot 17.00 uur.

Overzicht

Prijs

Deelname: € 30,- per persoon. Voor wie: kinderen en volwassenen. Aanmelden/reserveren: uitsluitend via sandra@metta-phore.nl of 0657592917.

Data 27-10-2018 t/m 28-10-2018
Contact
Metta-Phore Massage (Ingang rechts via tuinpoort), Landweg 7, Vaals
0657592917

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website