Wandeling Land van Kalk

Wandeling Land van Kalk

Voerendaal

Wandeling Land van Kalk

Wandeling Land van Kalk Parkeerplaats tegenover Bernardushoeve, Mingersborg 20Voerendaal
Ter gelegenheid van de nieuwe uitgave van de wandelroutes van het Land van Kalk, nodigt de gemeente Voerendaal je uit om op zaterdag 20 oktober onder leiding van een gids van het IVN mee te wandelen langs de prachtige Kalkovenroute. De route van 8,5 kilometer voert je door het unieke natuurgebied van de Kunderberg waar je geniet van de plateaus met adembenemende vergezichten.

Onderweg vertelt de gids van het IVN je alles over onder andere het landschap en de kalkovens. Bij wijngoed Fromberg maak je kennis met de eigenaar die je uitleg geeft over zijn wijngoed en de druiventeelt. De wandeling start en eindigt bij de Bernardushoeve waar je aan het einde van de wandeling wordt ontvangen met een kop koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Start: 13.00 uur ,

Overzicht

Prijs

Deelname is gratis. Aanmelden: stuur voor 17 oktober een email naar info@voerendaal.nl o.v.v. aanmelden wandeling kalkovenroute, s.v.p. met het aantal personen dat zal deelnemen.

Data
2018
oktober 20
Contact
Parkeerplaats tegenover Bernardushoeve, Mingersborg 20, Voerendaal

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website