Wèntjerdruim

Wèntjerdruim

Sittard Bezoek website

Wèntjerdruim

Wèntjerdruim CentrumSittard 0464778238 Naar de website
Wèntjerdruim tovert Sittard om tot dé plek voor de ultieme kerstbeleving waar elke dag van alles te beleven valt en waar je de mooiste kerstcadeaus kan vinden. Op de prachtige Markt zal alles samenkomen en vind je dit jaar onder andere een grote versierde kerstboom die je al vanuit de winkelstraten kunt zien. Ook staat er een speciale Glühweinbar en kun je winterse lekkernijen verkrijgen op de Markt. Daarnaast is er van alles te doen voor de jongere bezoekers zoals een carrousel, een Eisstockbahn en een kids tube baan.

Tevens kunnen bezoekers van een levende kerststal, live optredens, kerstverhalen, straattheateracts, een ijsbaan, candle light concerten, een kerstmarkt, diverse arrangementen en acties, winterse wandelingen met de VVV Zuid-Limburg Amusetocht, kinderactiviteiten en van het Limburgs Kerstcircus genieten. Nadere info volgt.

Overzicht

Data 14-12-2018 t/m 6-1-2019
Contact
Centrum, Sittard
0464778238

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website