Vroege vogels spotten op de Brunssummerheide

Heerlen Bezoek website

Vroege vogels spotten op de Brunssummerheide

Vroege vogels spotten op de Brunssummerheide Restaurant Schrieversheide, Schaapskooiweg 99, 6414 EL HeerlenHeerlen 045-5212522 Naar de website
Wen even aan de oorverdovende stilte van de Brunssummerheide om half zeven ’s morgens vroeg en langzaam hoor je steeds meer vogels hun mooiste liedjes fluiten. Zeker als je op zaterdag 20 april mee gaat met de boswachter van Natuurmonumenten, want die weet waar de mooiste vogels te horen zijn. En laat je verrassen, want voordat je zelf het geluid gehoord hebt, heeft de boswachter hem al gespot en gewezen. Geef je zo snel mogelijk op, want hij neemt maar een klein groepje mee. De deelnemers komen om 06.30 uur bij elkaar voor de deur van het restaurant Schrieversheide voor een vogelspotwandeling van ongeveer 2 uur. Leden van Natuurmonumenten betalen € 5,00 en niet-leden € 8,00 voor deze unieke natuurbeleving. Aanmelden via www.natuurmonumenten.nl/Brunssummerheide Vogelspotplaats Brunssummerheide, voor heel veel soorten De Brunssummerheide is een waar vogelparadijs.

€ 5,00 voor leden en € 8,00 voor niet-leden van Natuurmonumenten

april 20