Vriendenviering met Mannenkoor Geulklank

Genhout Bezoek website

Vriendenviering met Mannenkoor Geulklank

Vriendenviering met Mannenkoor Geulklank Sint HubertuskerkGenhout Naar de website
Mannenkoor Geulklank werd opgericht in 1950 en groeide van een twintigtal leden uit tot een koor van meer dan vijftig leden in de jaren tachtig. Op het repertoire staan voornamelijk Oost-Europese liederen, operakoren en vooral ook dialectliederen. Op het ogenblik bestaat het koor uit 30 leden en het staat sinds 2012 onder leiding van dirigent Nic Hermans. Aan het repertoire zijn de laatste jaren ook een aantal populaire Spaanse, Franse en Engelse liederen toegevoegd.

Voor de laatste vriendenviering (9.30 uur) van dit jaar hebben zij een inspirerend programma samengesteld; de vaste gezangen uit Missa in Honoris Sancta Frederici opus 22 van Jos Gruber, aangevuld met enkele sprankelende liederen en als toegift een drietal kerstliederen vanwege komende Kerstmis. De organisatie wenst iedereen een fijne en inspirerende viering toe met een bezinning op Kerstmis. Aansluitend aan de viering vindt het jaarlijkse Vriendentreffen voor de vrienden van de Sint Hubertuskerk in het gemeenschapshuis Trefpunt plaats.

december 16
Sint Hubertuskerk, Genhout