Vriendenviering met dameskoor Cantara

Genhout Bezoek website

Vriendenviering met dameskoor Cantara

Vriendenviering met dameskoor Cantara Sint HubertuskerkGenhout 0464361029 Naar de website
Het is alweer zes jaar geleden dat een groep enthousiaste meiden samen met dirigent Marjan Quaedvlieg het initiatief heeft genomen om het dameskoor Cantara op te richten. Dit gebeurde, om precies te zijn, op 23 mei 2012! Het koor is inmiddels uitgegroeid tot een veertigtal leden, zowel uit Valkenburg aan de Geul als ook Wijlre, Gulpen, Margraten, Ubachsberg en Maastricht. De naam Cantara betekent vrij vertaald uit het Spaans: 'zingen' en dat is wat deze groep dames heel graag doet.

Zo brengt Cantara een zeer gevarieerd repertoire ten gehore. Cantara repeteert elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in hotel Schaepkens van St. Fyt te Valkenburg aan de Geul, waar het goed vertoeven is. Wil je Cantara komen versterken? Kom dan op één van de repetitieavonden een kijkje nemen en je oor te luister leggen. Met dit koor wenst de organisatie je een fijne en bezinnende vriendenviering toe. Iedereen is van harte welkom. Tijd: 9.30 uur.

november 18
Sint Hubertuskerk, Genhout