Vertelconcert De Weg en De Grens Ekatarina Levental

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Vertelconcert De Weg en De Grens Ekatarina Levental

Vertelconcert De Weg en De Grens Ekatarina Levental Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 0436015044 Naar de website
In De Weg neemt zangeres en harpiste Ekatarina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie door oplaaiend antisemitisme niet in Oezbekistan konden blijven. De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten, uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland.

Indrukwekkende getuigenissen, geïllustreerd met prachtige muziek. Tussen de voorstellingen door kan een bezoek worden gebracht aan de opening van de Vredesweek (11.30 uur, grote kerk) en/of een begeleide wandeling gemaakt worden langs struikelstenen, beide in hartje Valkenburg aan de Geul. Aanvang: 10.00 uur (De Weg) en 14.30 uur (De Grens).

Entree: € 15,-.

september 15
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen