Venetiaans Carnaval

Heerlen Bezoek website

Venetiaans Carnaval

Venetiaans Carnaval Park Limburg Theaters Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145Heerlen
'Venetiaans Carnaval', Ciconia Consort onder leiding van Dick van Gasteren. Solisten: Rick Stotijn contrabas & Emmy Storms viool Kevin Gorczynski, pantomime. Het temperamentvolle strijkorkest Ciconia Consort onder leiding van Dick van Gasteren viert Venetiaans carnaval met het spectaculaire 'Gran Duo Concertante' van Bottesini en het solistenduo Emmy Storms & wereldster en fenomeen op de contrabas, Rick Stotijn. Een programma over Italiaanse acrobatiek, de commedia dell'arte en een Nederlandse première van Mozart in een unieke oorspronkelijke uitvoering met pantomime theater door Kevin Gorczynski.

Welkom in de gemaskerde wereld van Pantalon und Columbine! Programma: Rota, Concerto for Strings, Bottesini, Gran duo Concertante voor viool en contrabas, Mozart, Pantalon und Columbine KV 446/416d, arr. J. Holik, Stravinsky, Apollon Musagète. 'Verrassend repertoire, verrassend ambitieniveau - een ontdekking’ (Bas van Putten - journalist De Groene Amsterdammer/NRC Handelsblad).

Entree: Sterrang € 31,-, Rang 1 € 27,50, Rang 2 € 24,-, Rang 3 € 14,50. Bestel kaarten via de website of 0455716607.

januari 18
Park Limburg Theaters Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145, Heerlen