Vele hemels boven de zevende naar de roman van Griet Op de Beeck

Kerkrade Bezoek website

Vele hemels boven de zevende naar de roman van Griet Op de Beeck

Vele hemels boven de zevende naar de roman van Griet Op de Beeck Parkstad Limburg Theaters Theater Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen om zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde. Griet Op de Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven in haar veelgeprezen bestseller Vele hemels boven de zevende.

In het gelijknamige toneelstuk in regie van Ursul de Geer laten de acteurs echter ook zien wat niet geschreven is. Wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, maar ook de vriendschap, de schoonheid, de grote liefde en tot slot… de loutering. ★★★★ NRC: 'Indringend gespeelde bewerking van Op de Beecks ‘Vele hemels'. ★★★★ Theaterkrant: 'Een melancholieke voorstelling die schuurt en schrijnt, maar desondanks het hart verwarmt'.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 28,75, Rang 1: € 25,-, Rang 2: € 20,-.

Data
2018
mei 24
Contact
Parkstad Limburg Theaters Theater Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website