Univé Maastrichts Mooiste

Univé Maastrichts Mooiste

Maastricht Bezoek website

Univé Maastrichts Mooiste

Univé Maastrichts Mooiste MarktMaastricht Naar de website
De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste heeft besloten komend jaar een halve marathon toe te voegen aan het programma. Een snel parcours door onder andere de binnenstad van Maastricht, natuurgebied Kasteel Geusselt, de Groene Loper, Scharn en Heugem. Deze route vormt samen 21,1 kilometer, de afstand van een halve marathon. De bestaande 10 Engelse Mijl zal komen te vervallen door de komst van de halve marathon.

Er werd afgelopen week in de binnenstad van Maastricht aandacht gevraagd voor de halve marathon, middels enkele tientallen lichtboxen met daarop geprojecteerd het cijfer ‘21’. De organisatie verwacht dat de deelnemers zeer te spreken zullen zijn over het vlakke parcours dat bovendien weinig scherpe bochten kent. De unieke en vlakke route van de halve marathon vormt een parcours van 21,1 kilometer en lijkt daarmee ideaal om snelle tijden neer te zetten.

Maastrichts Mooiste is een jaarlijks terugkerend evenement en zal in 2019 op 16 juni voor de 16e keer georganiseerd worden. Dat weekend belooft een fantastisch sportweekend te worden. De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste komt binnenkort met meer details over de nieuw toegevoegde loop. Inschrijven voor de halve marathon en overige afstanden kan vanaf 1 december via de website.

Fotography By Karim

Overzicht

Data
2019
juni 16
Contact
Markt, Maastricht

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website