Unieke zomerattractie in Kerkrade: de Beleefbus!

Unieke zomerattractie in Kerkrade: de Beleefbus!

Kerkrade Bezoek website Bestel tickets

Unieke zomerattractie in Kerkrade: de Beleefbus!

Unieke zomerattractie in Kerkrade: de Beleefbus! Rodaboulevard en RodahalKerkrade Naar de website
Van 1 juli t/m 28 oktober rijdt hij weer: de Beleefbus Kerkrade! De gids laat de bezoekers iedere woensdag en zondag de mooiste plekken van de stad zien. Zo komen de bezoekers alles te weten over het Kerkrade van vroeger én nu. Met af en toe een smeuïge anekdote of Kerkraadse 'wiets' tussendoor! Onderweg stappen de bezoekers uit om een kijkje te nemen bij twee bezienswaardigheden. Bestel dus snel het ticket en laat je verrassen door al het moois dat Kerkrade te bieden heeft!

Data
5/12/16/19/23/26 en 30 september.
7/14 en 28 oktober.

Opstapplaatsen en -tijden
Rodaboulevard: Wiebachstraat 75, Kerkrade.
Rodahal: Op de hoek van de Mozartstraat en Van Beethovenstraat, Kerkrade.

1 juli t/m 30 september
Iedere woensdag en zondag. Let op: geen rondrit op zondag 9 september!
Rodaboulevard: 13.00 uur. Rodahal: 13.15 uur.

Oktober
Rondritten op zondag 7, 14 en 28 oktober (niet op 21 oktober!) In oktober rijdt de Beleefbus niet op woensdag! Rodaboulevard: 13.00 uur. Rodahal: 13.15 uur.

Duur rondrit
Circa 2,5 uur.

Tickets
De ticketverkoop start vanaf 9 juni. Je ticket bestel je heel eenvoudig online. Ook in de Beleefbus is het mogelijk om tickets te kopen. Let op: hier geldt wel: vol=vol!

Rolstoelgebruikers
De Beleefbus Kerkrade is toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel (helaas niet voor scootmobiel). Tickets voor rolstoelgebruikers kunnen alleen online gekocht worden, dus niet in de bus!

Veel extra’s
Tijdens de rondrit stappen bezoekers twee keer uit om onder leiding van de gids een kijkje te nemen bij een bezienswaardigheid. De uitstaplocaties wisselen per rondrit (het overzicht kunnen bezoekers downloaden). Ook ontvangen de bezoekers een gratis folder met een toeristische plattegrond van Kerkrade. Daarnaast maken bezoekers tijdens iedere rondrit kans op een leuke prijs, zoals vrijkaarten voor één van de attracties in Kerkrade!

Overzicht

Prijs

Prijs per persoon. Volwassenen: € 3,-. Kinderen (t/m 12 jaar): € 1,-.

Data 1-7-2018 t/m 28-10-2018
Contact
Rodaboulevard en Rodahal, Kerkrade

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website