Twools - Scapino Ballet Rotterdam

Heerlen Bezoek website

Twools - Scapino Ballet Rotterdam

Twools - Scapino Ballet Rotterdam Parkstad Limburg Theaters - RABOzaalHeerlen 0455716607 Naar de website
TWOOLS is een choreografische achtbaan die je in hoog tempo langs verschillende werelden voert. Een opwindende voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken, van topchoreografen en nieuw talent, elkaar non-stop opvolgen. Gedanst door dansers van wereldklasse die moeiteloos omschakelen van de ene stijl in de andere. Bij TWOOLS gaat het om originaliteit, veelzijdigheid en virtuositeit. Een must see voor dansfans en een speeddate voor beginnende dansliefhebbers.

Scapino Ballet Rotterdam heeft zes Rotterdamse grafische kunstenaars gevraagd een illustratie te maken geïnspireerd op een choreografie uit TWOOLS. Iedere ontwerper is gekoppeld aan één van de zes dansstukken uit de voorstelling. Het resultaat is te zien in de kleurrijke expositie TWOOLS in beeld die met de voorstelling meereist naar Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. De deelnemers variëren van jong talent tot ontwerpers die nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend.

Rang 1: € 10,-.

januari 25