Trekker Trek Gulpen

Gulpen Bezoek website

Trekker Trek Gulpen

Trekker Trek Gulpen BerghemGulpen
Deze Hoedemakers Tractor Pulling Gulpen belooft wederom een spectaculaire dag te worden vol spanning en sensatie op twee wedstrijdbanen. Op de eerste baan verschijnen standaard tractoren van 3,5 tot en met 13,5 ton. Ook dit jaar is de duoklasse tot en met 18 ton weer present. Op de tweede baan strijden voor het zesde jaar op rij de ‘Dutch Car Pulling Organisation’ (DCPO) en de ‘Internationale Tractor Pulling Vereniging’ (ITPV) om de hoogste eer.

De organisatie hoopt op deze manier een dag vol spanning en sensatie te bieden met meer dan voldoende pk’s. In de feesttent kunnen bezoekers terecht voor het welbekende natje en droogje, waarbij de dj voor de feeststemming zorgt. Voor de allerkleinste is er de kinderhoek met o.a. een springkussen. Uiteraard mag een bezoek aan de standhouders niet ontbreken. Diverse bedrijven presenteren hun nieuwste producten op het gebied van onder andere de landbouwmechanisatie. Let op: 21 juli, feestavond in de feesttent.

Er geldt een entreeprijs voor zowel de kinderen als volwassenen.

juli 23
Berghem, Gulpen