Theatervoorstelling Troost & Zonen

Theatervoorstelling Troost & Zonen

Heerlen Bezoek website

Theatervoorstelling Troost & Zonen

Theatervoorstelling Troost & Zonen Parkstad Limburg Theater Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
Opa vult zijn pensioengat als Schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken. En de kleinzoons? Die zitten knel in hun carrières en hun liefdes. Voor het eerst in jaren zijn ze weer bij elkaar, zonder hun moeders of partners. Een wrede speling van het lot maakt dat ze alsnog op elkaar aangewezen zijn. Grootvader zal, samen met zijn kleinzoons opnieuw voor zijn ‘kind’ moeten zorgen. Even lijkt deze mannenfamilie weer een warm en veilig nest.

Maar binnen de kortste keren raken ze verstrikt in hun verleden, heden en toekomst. Een zwarte komedie over drie generaties mannen met topacteurs Peter Blok, Aus Greidanus sr., Xander van Vledder en Justus van Dillen. Schrijver Peer Wittenbols en regisseur Rob Ligthert zetten in ‘Troost & Zonen’ de verhoudingen tussen vaders en zonen op scherp. Een hilarisch herkenbaar beeld van familierelaties, verpakt in ongenuanceerde observaties en genadeloze humor.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 24,75, Rang 1: € 21,50, Rang 2: € 17,25, Rang 3: € 10,50.

Data
2018
december 20
Contact
Parkstad Limburg Theater Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website