Theatervoorstelling 'Stanley Parable 2.0'

Theatervoorstelling 'Stanley Parable 2.0'

Brunssum Bezoek website

Theatervoorstelling 'Stanley Parable 2.0'

Theatervoorstelling 'Stanley Parable 2.0' Brikke OaveBrunssum 0644109889 Naar de website
In 2016 heeft Theatergroep Xtravagant 'The Stanley Parable' al gespeeld. Maar wat biedt deze Game mogelijkheden! Weet je wat... Theatergroep Xtravagant doet het nog eens, maar nu nog beter! Start 'Steam' op en laad de game. Want het is nog niet game over.

Theatergroep Xtravagant gaat alles opnieuw onder de loep nemen en elke scène uit de game proberen te verwerken en proberen om te werken met een Android en IOS app. Zo kunnen bezoekers live tijdens de voorstelling kiezen wat Stanley moet doen!

Het Verhaal gaat over een man genaamd Stanley, Stanley werkt in een bedrijf waar hij werknemer 427 is. Zijn taak is het om letters in te voeren. De letters verschijnen op zijn monitor. De monitor geeft aan hoe lang hij de letters moet invoeren en in welke volgorde en Stanley is gelukkig. Totdat op een dag er geen nieuwe letters meer binnen komen om in te voeren. en dan gaat alles naar de knoppen. want Stanley gaat op onderzoek uit wat er gaande is. Hij komt er achter dat al zijn collega's weg zijn. En nu?

Overzicht

Prijs

Voorverkoop: € 7,50, kassa: € 10,-.

Data 12-10-2018 t/m 13-10-2018
Contact
Brikke Oave, Brunssum
0644109889

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website