Theaterconcert Drums & Brass

Voerendaal

Theaterconcert Drums & Brass

Theaterconcert Drums & Brass Zalencentrum De Borenburg te VoerendaalVoerendaal 0611137248
Op zaterdag 25 mei zal in de Borenburg te Voerendaal een uniek muzikaal avondvullend programma georganiseerd worden door de drumband van Fanfare Les Amis Réunis Ransdaal. Tijdens het theaterconcert, getiteld Drums & Brass, zullen naast de vele melodische concertwerken van de drumband optredens worden verzorgd met en door onder andere het Klaroenkorps van schutterij St. Sebastianus Klimmen en Baroesjko. Baroesjko is een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen), grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek! Zij scoren hoge ogen in de hitlijsten van de provinciale radiozender L1 met de liedjes “Wesj aan de Parapluu”, en “Raap dich Biejein”. Als Ransdaalse vereniging is er een samenwerking aangegaan met het inmiddels welbekende Het theaterconcert is opgenomen in de programmering van het openingsweekend van het Zomerfestival. Het concert begint om 20.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

mei 25
Zalencentrum De Borenburg te Voerendaal, Voerendaal