The First Miles to Liberty - Dag 3

Maastricht Bezoek website

The First Miles to Liberty - Dag 3

The First Miles to Liberty - Dag 3 Maastricht Maastricht 0652336545 Naar de website
Op dag 3 van het 4-daags evenement waarmee herdacht en gevierd wordt dat het 75 jaar geleden is dat Zuid Limburg werd bevrijd is Maastricht, provinciehoofdstad en eerst bevrijde stad van Nederland de gastheer voor de hele dag. De stoet historische WO2 voertuigen begint in het stadsdeel Wyck en eindigt op het Vrijthof alwaar er optredens van ‘40-er jaren’ artiesten zoals Natasha Harper en Johnny Victory zullen plaatsvinden. Tevens is er een kleine taptoe met medewerking van een aantal Maastrichtse muziekgezelschappen, is er gelegenheid om een aantal WO2 veteranen te begroeten en de oorlogsvoertuigen van dichtbij te bewonderen. De Marinierskapel geeft ‘s avonds een Bevrijdingsconcert in het Theater aan het Vrijthof en ook in een aantal café’s in het Jekerkwartier kunnen de voetjes van de vloer op de muzikale klanken van de bevrijding. Aanvullende informatie over het programma komt, zodra definitief, op de website van de Stichting. Komt u ook een kijkje nemen?

september 14
Maastricht , Maastricht