The Doors in Concert

Valkenburg Bezoek website

The Doors in Concert

The Doors in Concert Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 0436015044 Naar de website
Tributeband The Doors in Concert neemt je mee naar de hoogtijdagen van de legendarische Amerikaanse rockband The Doors, eind jaren ’60, met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert. Aanvang: 20:30 uur.

Entree: € 17,50.

juli 13