The Cavern Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Kerkrade Bezoek website

The Cavern Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

The Cavern Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Straight from the famous Cavern in Liverpool brengen zij in deze tour de grootste hits. In een twee uur durende verbazingwekkend levensechte show spelen The Cavern Beatles alle songs van een authentiek Beatles-concert. Van Please Please Me en Help! tot Michelle en Hey Jude. Vanwege het 50-jarig jubileum van het in 1967 verschenen album Sgt. Pepper’s Lonely Heart Club Band staat in deze tour met name ook dit kleurrijke album centraal.

Met nummers als Lucy in the sky with diamonds, When I'm sixty-four en With a little help. Zo origineel mogelijk The Cavern Beatles spelen op originele instrumenten en over originele retro VOX-versterkers om het échte Beatles-geluid optimaal te benaderen. Ook hun outfits zijn authentiek. Als je niet beter zou weten, lijkt het alsof de echte Fab Four op het podium staan. Maak het mee!

Sterrang: € 37,50, Rang 1: € 34,-, Rang 2: € 31,-, Rang 3: € 25,-.

januari 18
Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade