The 70's in Concert

Eygelshoven Bezoek website

The 70's in Concert

The 70's in Concert Socio ProjectEygelshoven 0650862956 Naar de website
Zaterdag 30 maart pakt harmonie Sint-Caecilia groots uit met een concert dat je terugvoert naar de jaren '70. Met bekende, vrolijke hits uit die jaren, uitgevoerd door het harmonie-orkest in Big Band formatie. En dat wordt nog eens aangevuld met een combo bestaande uit slagwerk, gitaar en zang. Voor deze muzikale reis in de tijd is het Socio Project sfeervol ingericht als discotheek, inclusief een verlichte dansvloer, gekleurd neonlicht en spiegelballen.

Na afloop van het concert laat dj Wim Frijns je zweven op de muziek van de '70 en kun je zelf je favoriete plaatje aanvragen. Maak je op voor dit fantastisch evenement en verzeker je voor € 5,- van een toegangskaart bij de voorverkoopadressen Benly, Bistro Socio en Chocolaterie Bruns te Eygelshoven.

Entree: € 5,-.

maart 30