Tentoonstelling Groote Gezinnen, een huis vol!

Echt Bezoek website

Tentoonstelling Groote Gezinnen, een huis vol!

Tentoonstelling Groote Gezinnen, een huis vol! Museum van de Vrouw, Plats 1Echt 0475470742
De Tentoonstelling Groote Gezinnen, een huis vol! neemt bezoekers in beeld en geluid mee terug naar vroeger en laat het reilen en zeilen van een groot gezin ervaren. Hoe het was om een slaapkamer te delen met zijn zessen, te eten aan tafel met zijn twaalven, het speelgoed te moeten delen met broers en zussen. Een bezoek aan de tentoonstelling is een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen aan de eigen jeugdjaren of die van ouders en grootouders.

'Herinneringen van Groote gezinnen'
Een selectie van verhalen en anekdotes is als aandenken aan de tentoonstelling in een boekje bijeen gebracht. Van geboorte tot trouwen, van verjaardag tot vasten, een waar feest van herkenning voor de oudere generatie, pure verbazing voor de jongere. De compacte 58 pagina’s tellende bundel zit vol verbluffende, ontroerende, trieste, grappige en soms zelfs uiterst komische herinneringen die ondersteund worden door prachtige beelden. De bundel 'Herinneringen van Groote gezinnen', kunnen bezoekers in het Museum van de Vrouw kopen of via de website bestellen. Prijs: € 3,75 exclusief € 2,95 verzendkosten.

Overzicht

Prijs

Het speciaal arrangement 'Oma vertelt' is inclusief museum bezoek, koffie/thee/fris, vlaai of knapkoek voor € 7,- of € 5,50 per persoon te boeken. Gratis entree: kinderen t/m12 jaar. S.v.p. vooraf aanmelden via telefoon of mail.

Data 1-1-2017 t/m 11-12-2017
Contact
Museum van de Vrouw, Plats 1, Echt
0475470742

Deel deze pagina met je familie en vrienden