TEFAF Maastricht

TEFAF Maastricht

Maastricht Bezoek website

TEFAF Maastricht

TEFAF Maastricht MECC Maastricht, Forum 100Maastricht Naar de website
TEFAF Maastricht wordt als 's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design beschouwd. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze dealers uit 20 landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken die momenteel op de markt te zien zijn.

Let op: TEFAF Maastricht 2019 heeft twee previewdagen. Dat betekent dat de beurs op zaterdag 16 maart open gaat voor het publiek en niet op donderdag 14 maart. TEFAF Maastricht is van zaterdag 16 maart t/m zaterdag 23 maart voor het publiek van 11:00-19:00 uur geopend en op zondag 24 maart van 11.00-18.00 uur geopend.

TEFAF & the City
Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Allereerst in het MECC, dat jaarlijks het decor is voor deze exclusieve en bijzondere kunstbeurs. Het woord 'kunstbeurs' is eigenlijk een understatement, want wat er op én tijdens de TEFAF gebeurt is niet in woorden uit te drukken. Het lijkt alsof de stad is voorzien van een extra chique laagje, waardoor iedereen betoverd wordt.

Verfijnde kunstkenners komen samen en nieuwsgierige bezoekers kunnen bijzondere schatten zien en kopen die hier tentoon worden gesteld. In de stad vind je allerlei activiteiten, tentoonstellingen en diners in het kader van TEFAF. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

Overzicht

Prijs

Volwassenen: € 40,- (exclusief  € 5,- service kosten).
Kinderen van 12-18 jaar: € 20,- (exclusief  € 5,- service kosten).
Passe Partout: € 105,- (exclusief  € 5,- service kosten).
Catalogus (alleen in combinatie met entree tickets: € 20,-.

Data 16-3-2019 t/m 24-3-2019
Contact
MECC Maastricht, Forum 100, Maastricht

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website