Talent On The Move

Sittard Bezoek website

Talent On The Move

Talent On The Move Schouwburg De DomijnenSittard 0885995500 Naar de website
Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek alweer voor de tiende keer kennismaken met de in Rotterdam klaargestoomde danstalenten. Ze zijn aanstekelijk, inspirerend en bezitten een ongekend energieniveau. Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten, nieuw werk speciaal gecreëerd voor de dansers en bestaand repertoire van internationale topchoreografen.

Talent On The Move presenteert choreografieën van onder anderen Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek. De ideale voorstelling voor iedereen die kennis wil maken met eigentijdse dans. Credits Cast: Codarts Rotterdam Creatives: Choreografieën van onder andere Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek.

Entree: € 17,50.

februari 14