Stoffen Spektakel Kerkrade

Kerkrade Bezoek website

Stoffen Spektakel Kerkrade

Stoffen Spektakel Kerkrade MarktKerkrade Naar de website
Stoffen Spektakel is sinds het voorjaar van 2005 actief. stoffen Spektakel is een soort stoffenbeurs, maar dan voor consumenten. Het betreft een evenement waar verschillende landelijk en internationaal bekende stoffenaanbieders de nieuwste stoffencollecties presenteren en verkopen. De gemiddelde grootte van de beurzen is 5.000 vierkante meter, sommige wat kleiner, sommige veel groter. De grootste beurs is 8.000 vierkante meter groot met 75 deelnemers. Ieder voorjaar en najaar streeft de organisatie er naar om terug te komen op dezelfde locatie. Er wordt een aanbod gepresenteerd dat bezoekers nergens anders zult tegenkomen. Er is heel veel keus! Tijd: 10.00-17.00 uur.

Stoffen, fournituren en patronen
Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, haute couture stoffen, bruidsstoffen gordijnstoffen, vitrages, meubelstoffen, decoratie stoffen, echt- of immitatieleer, immitatie bont, tafelzeil, polyetherschuim kortom alles wat men nodig heeft om van stoffen iets te maken, kunnen bezoekers hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages, et cetera zijn op dit evenement vindbaar.

De stoffen die bezoekers kunnen verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie - ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers de beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Doordat er op zo'n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn wordt er een uniek aanbod gepresenteerd.

Demonstraties
Op Stoffen Spektakel worden vele demonstraties gegeven. Zo wordt door de regionale Bernina naaimachine dealer gedemonstreerd hoe men het beste kleding kan vervaardigen met de nieuwste machines. Bekende maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens wordt er getoon hoe men kleding kan customizen door te borduren of applicaties op te brengen. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om bezoekers te tonen hoe men zich nog beter kan scholen in het vervaardigen van kleding. Er is in deze hobby altijd nog wat te leren.

Perfecte dag uit
Het is een fantastisch dagje uit voor iedereen die actief met zelf maak mode bezig is. Op iedere locatie is gelegenheid om van een lekker kopje koffie te genieten. Hetzij op de beursvloer gezellig tussen de stoffen, dan wel in het plaatselijke Grand Café om de hoek.

Overzicht

Prijs

De toegang tot het Stoffen Spektakel is geheel gratis.

Data
2018
mei 1
Contact
Markt, Kerkrade

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website