Spinvis geeft uniek optreden in mijnschacht Oranje-Nassau I in Heerlen

Heerlen Bezoek website

Spinvis geeft uniek optreden in mijnschacht Oranje-Nassau I in Heerlen

Spinvis geeft uniek optreden in mijnschacht Oranje-Nassau I in Heerlen Nederlands MijnmuseumHeerlen Naar de website
De Nederlandse zanger/songschrijver Spinvis geeft op vrijdagavond 29 maart een bijzonder optreden in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen. De historische mijnschacht van de Oranje-Nassau I vormt de unieke entourage voor de akoestische ‘Schachtsessie’ van Spinvis. Spinvis en Saartje van Campen, een akoestisch optreden met huiskamergevoel!

Momenteel tourt Spinvis met zijn vaste celliste Saartje van Camp door het land met de voorstelling In Werkelijkheid. Spinvis heeft een grote liefde om op bijzondere locaties op te treden, wat hem op 29 maart naar de mijnschacht van de Oranje-Nassau I in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen leidt. Voor de organisatie van het concert krijgt het Nederlands Mijnmuseum de hulp van
poppodium NIEUWE NOR. Open: 20.00 uur, start concert: 20.30 uur.

In navolging van de succesvolle IBA Kloostersessies, waarin de kapel van het Savelbergklooster als monumentale setting dienst doet tijdens sfeervolle optredens, wordt dit de eerste ‘Schachtsessie’. Op deze locatie is plek voor slechts 40 bezoekers. Tickets voor de Schachtsessie met Spinvis zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners.

maart 29
Nederlands Mijnmuseum, Heerlen