Spaans gipsyconcert met Monica Coronado en Manito

Stevensweert Bezoek website

Spaans gipsyconcert met Monica Coronado en Manito

Spaans gipsyconcert met Monica Coronado en Manito Protestantse Kerk, Jan van Steffeswertplein 18 Stevensweert 0623259107 Naar de website
Op zaterdagavond 11 mei vindt er in de protestantse kerk te Stevensweert, een concert van de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito plaats. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Monica krijgt met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen.

Dit optreden belooft een en al vuur! Monica zingt haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito's vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. De aanvang is 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur).

Entree: € 12,50 inclusief drankje. Kinderen < 12 jaar: gratis. Aanmelden: info@manito.biz of 0623259107. In de kerk zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar.

mei 11
Protestantse Kerk, Jan van Steffeswertplein 18 , Stevensweert