Spaans gipsyconcert met Monica Coronado & Manito

Maastricht Bezoek website

Spaans gipsyconcert met Monica Coronado & Manito

Spaans gipsyconcert met Monica Coronado & Manito Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4Maastricht 0433256735 Naar de website
Wegens groot succes vorig jaar komen zangeres Mónica Coronado (Barcelona) en gipsyflamenco gitarist Manito op zondag 12 mei weer optreden in de Cellebroederskapel te Maastricht. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Bij de concerten krijgt Monica met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen.

Dit optreden belooft een en al vuur! Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Aanvang: 16.00 uur.

Entree: € 10,-. Reserveren kan via: reserveren info@manito.biz.

mei 12
Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, Maastricht