Soweto Gospel Choir

Heerlen Bezoek website

Soweto Gospel Choir

Soweto Gospel Choir Parkstad Limburg Theaters (RABOzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
Het beste gospelkoor uit Zuid-Afrika komt naar Nederland met hun spiksplinternieuwe voorstelling 'Freedom'. Een speciaal concert ter ere van de 100ste verjaardag van de ‘vader van de Regenboognatie’, Nelson Mandela. Het Soweto Gospel Choir werkte samen met de groten der aarde, zoals U2, Stevie Wonder en Aretha Franklin en heeft meerdere Grammy Awards op zijn naam staan.

Over de hele wereld treden de zangers en zangeressen op met een verbazingwekkende mix van Afrikaanse gospel, vrijheidsliederen en internationale klassiekers. Doordrenkt met traditionele ritmes en rijke harmonieën en uitgedost in kleurrijke Afrikaanse kostuums. Dit bijzondere koor uit Soweto grossiert in hoogtepunten en verblijdt en ontroert mensen uit alle windstreken. Een concert is dan ook een echte feel good-belevenis en zeker niet alleen voor liefhebbers van gospel.

Sterrang: € 32,50, Rang 1: € 30,-, Rang 2: € 27,50 , Rang 3: € 24,50 , Rang 4: € 18,50.

december 21
Parkstad Limburg Theaters (RABOzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen