Concertvoorstelling 'Songs of Leonard Cohen' door Bert van den Bergh

Meerssen Bezoek website

Concertvoorstelling 'Songs of Leonard Cohen' door Bert van den Bergh

Concertvoorstelling 'Songs of Leonard Cohen' door Bert van den Bergh Bibliotheek Meerssen, Proost de Beaufortstraat 45AMeerssen 0433642411 Naar de website
Voor Bert van den Bergh begon de kennismaking met Cohen bij zijn derde plaat ‘Songs of Love and Hate’ (1971). Het programma dat van den Bergh presenteert omvat dan ook vooral het oudere werk tot ongeveer 1990. De Songs worden op een hedendaagse, intieme wijze gespeeld.

Terwijl de ziel van Cohen doorklinkt in het programma worden de teksten door van den Bergh (in het Engels) met zijn donkere, warme stem bezield gebracht. De lovende recensies en uitverkochte zalen die Bert ten deel vallen geven aan dat de songs van Leonard Cohen nog steeds populair zijn. Bert van den Bergh speelde eerder in o.a. Six Plys Tzar, VonBergh, Romeo, ’t Verlange en Julia.

Entree leden: € 5,-, niet leden: € 10,-.

maart 2
Bibliotheek Meerssen, Proost de Beaufortstraat 45A, Meerssen