Slava’s Snowshow keert terug naar Heerlen!

Heerlen Bezoek website

Slava’s Snowshow keert terug naar Heerlen!

Slava’s Snowshow keert terug naar Heerlen! Parkstad Limburg Theater Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Op veler verzoek komt de Snowshow, een spektakelvoorstelling van beste clown ter wereld, terug naar Heerlen! Door samenwerking van Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters én Stadschouwburg de Harmonie, die dat doen in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden, keert Slava’s Snowshow terug naar Nederland. De voorstellingen in Heerlen zijn te zien van 12 t/m 16 september, twee weken na Festival Cultura Nova. De Snowshow is een theaterfeest voor het hele gezin!

De internationale pers bestempelt de Russische artiest Slava Polunin als ‘de beste clown ter wereld’. The London Times noemt zijn Snowshow ‘een theaterklassieker van de 20ste eeuw.’ En Variety schrijft: ‘Overwhelming and delightful.’ De Snowshow is een mix van traditionele clownerie en modern theater; melancholie en humor gaan op poëtische wijze in elkaar over, licht en duister, verstilde momenten en spectaculaire theatereffecten wisselen elkaar af en eindigen in een spetterende finale, die zijn weerga niet kent.

Slava’s clowns raken een breed scala aan emoties en maken een soort van kinderlijke vrolijkheid los bij publiek van alle leeftijden. De voorstelling komt op speelse wijze letterlijk de zaal in en aan het eind wordt iedereen meegezogen in een magische sneeuwstorm. Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt. Parkstad Limburg Theaters verwacht dat de verkoop snel zal gaan; daarom kunnen geïnteresseerden nu al tickets bestellen.

Overzicht

Prijs

Vanaf € 22,-. Voor de voorstelling van 16 september geldt een speciale familieprijs van € 87,50 voor vier kaarten. Bezoekers die vóór 10 januari bestellen, ontvangen € 5,- korting per kaartje. Deze korting is niet van toepassing op de familieprijs.

Data 12-9-2018 t/m 16-9-2018
Contact
Parkstad Limburg Theater Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website